wacus47 napisał(a):Dla niektórych to chyba kwestii rangi państwowej. Ktoś ma firmę i do plastikowej zabawki wkłada takie kalki jakie uznaje za słuszne i generujące dochód.![]()
Nie chcesz to się obraź i nie kupuj, ludzie kochani.

ochli napisał(a):To strzelcie "focha" i nie kupujcie.Brak Polskiego malowania nic a nic mi nie przeszkadza.
ochli napisał(a):To strzelcie "focha" i nie kupujcie.Brak Polskiego malowania nic a nic mi nie przeszkadza.
Jostein napisał(a):ochli napisał(a):To strzelcie "focha" i nie kupujcie.Brak Polskiego malowania nic a nic mi nie przeszkadza.
Ile ty masz lat? Focha strzelić możesz sobie sam. Ja kupuję to, co spełnia moje oczekiwania. Kiedy nie spełnia - nie kupuję.

..bo zawsze są i głupsi w społeczności...

radoslaw6363 napisał(a):Firma AH mogła wybrać z setek malowań jakie chciała ,wybrała takie nie inne ! Mnie interesuje malowanie Polskie ! W zestawie z blaszkami nie ma , zestawu bez blaszek nie kupięMają jednego klienta mniej i tyle ! I tak dobrze że iskrę P-7 i P-11 wydali w Polskich malowaniach
Przecież mogli wybrać inne
Znaczy patrioci
Artur Rzepka napisał(a):Nie do końca rozumiem, co ma bycie polską firmą do obligatoryjnego wrzucania do pudełka experten polskiego malowania. Ponoć obiegowa opinia jest taka, że to młode pokolenia są dzisiaj strasznie roszczeniowe. Hmm...![]()
Tak samo zarzuty kręcące się wokół słowa "biznes" - tzn. wiem, że generalnie w naszym klimacie firma powinna ledwo zipać i działać na granicy opłacalności i chęć zarabiania od razu jest łączona z chciwością i pazernością (no bo jak to, firma to powinna mieć tylko jakąś misję i nie interesować się zwiększaniem zysków) , ale może jednak warto odejść w końcu od tego typu myślenia.
Powrót do Lotnictwo - in-boxy, nowości, opinie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości