Dla niektórych malowanie LK-A może być bardziej atrakcyjne niż "Czesia" z 318 dywizjonu.

arhtus napisał(a):(...)
A może ktoś z Arma Hobby wyjaśnić, czym taki ruch był podyktowany? Chęcią przypodobania się na zagranicznych rynkach? chociaż nie wiem co by w takim przypadku zaszkodziło dołożenie polskiego malowania, czy może wymuszeniem sprzedaży dodatkowego pudełka przez zainteresowanych biało-czerwoną szachownicą, czy dokupieniem dodatkowej kalki do edycji Expert, najlepiej w Waszym sklepie, zapewne przygotujecie odpowiedni pakiet "promocyjny" Expert + Kalki.....
Zapewne to ruch typowo biznesowy, coby wymusić większą sprzedaż, ale moim zdaniem to niezbyt fajne i nie chodzi o to, że ja nie mogę sobie kupić dwóch pudełek, czy tam dokupić kalki za dwie dychy, ale o samo podejście do Nas...
Andzin napisał(a):Czytam tą dyskusję i nie wierzę ... nikt jeszcze nie zgłosił zdrady Army do ipeenu? Burzyć się w internecie to każdy potrafi, ale żeby postąpić słusznie nie ma nikogo?
A teraz poważnie, nikt z tych święcie oburzonych nie pomyślał, że może Arma na polskie malowania szykuje osobne pudełko?

ochli napisał(a):Ciekawe że nikt nie psioczy na Hasegawę która modele kosztujące ok 30 zł sprzedaje w dwupaku kosztującym dobrze ponad 100.To jest dopiero chciwość a tu zaraz wielkie larum.
Każdy chce zarobić.

Aleksander napisał(a):Na jednym z forów zagranicznych nie tak dano przeczytałem:
"Oh no, not another Polish Spitfire!" (no comment).
A czy dodatkowy zestaw kalkomanii np. z Techmodu nie powinien załatwić sprawy i otrzeć nasze łzy za relatywnie niewielkie pieniądze?
kojot69 napisał(a):Pięciu użytkowników forum nie kupi tego "badziewia" od AH! Konkludując - nastają ciężkie czasy dla ARMA HOBBY (przychód mniejszy o 330 PLN i to jeszcze w dniu WSZYSTKICH ŚWIĘTYCH)![]()
![]()
Jak oni wyjdą na prostą po tej stracie
Powrót do Lotnictwo - in-boxy, nowości, opinie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości