Patterson napisał(a):czym cieniowałeś ziemię?
Zależy mi ma ostrym efekcie dlatego tak zrobiłem jak napisałeś wyrażnie a przez to ciekawie.qba napisał(a):Może troszkę zbyt granulowata, jakby po jakimś wybuchu, ale przez to właśnie wyraźna i ciekawa.
Jak dla mnie już jest super. Zwłaszcza jeśli chodzi o ziemię. Wygląda tak jak sobie wyobrażam włoską glebe. Może troszkę zbyt granulowata, jakby po jakimś wybuchu, ale przez to właśnie wyraźna i ciekawa.
Trawa to trawka Polak - zerknij do warsztatu z Panzer IV tam jest SBS z materiałów do dioram.author21 napisał(a):Jaki to gatunek trawki ? Te kępki, firma jakaś ? samoróbka ?

czak45 napisał(a):figurka na tym murku tak srednio logicznie pasuje
rollingstones napisał(a):zawsze wspianałem się murki - cholera dalej mi to zostało

rollingstones napisał(a):jestem leszczem figurkowym
rollingstones napisał(a): z uwagi na fakt że jestem leszczem figurkowym

Kamil Feliks Sztarbała napisał(a):rollingstones napisał(a):jestem leszczem figurkowym
nie wiem czy kokietujesz, czy z Pawła Leszczyńskiego się natrząsasz, ale figurki wyszły bardzo fajnie!
Kamil Feliks Sztarbała napisał(a):nie wiem czy kokietujesz,
siara1939 napisał(a):Dramatyzujesz.
Akahoshi napisał(a):Seba bierze przykład z Jacka, który też uważa iż robi marne modele...
rollingstones napisał(a): malowanie figur nie idzie mi dobrze.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości