Rafal napisał(a):Nie pytać, co Mirage zrobił dla modelarzy, tylko co modelarze mogą zrobić dla Mirage.
Jacek Bzunek napisał(a):Rafal napisał(a):Nie pytać, co Mirage zrobił dla modelarzy, tylko co modelarze mogą zrobić dla Mirage.
Bardzo przepraszam za totalne OT, ale od 20 lat mamy już inny ustrój.
Jacek Bzunek napisał(a):Rafal napisał(a):Nie pytać, co Mirage zrobił dla modelarzy, tylko co modelarze mogą zrobić dla Mirage.
Bardzo przepraszam za totalne OT, ale od 20 lat mamy już inny ustrój.
Rafal napisał(a):Do "Panów niezadowolonych" - a nie lepiej złożyć "zażalenie" do producenta zamiast narzekać w powietrze ? (...)
Rafal napisał(a):John Fitzgerald Kennedy wypowiedział coś podobnego po zaprzysiężeniu. A tam ustrój od ponad 200 lat jest taki, do jakiego dążymy...
</off_topic>
Tomasz Dzieciątkowski napisał(a):Dość dobrze znam zarówno Pana Zielińskiego, jak i firmę "Mirage"
Kamil Feliks Sztarbała napisał(a):myślisz, ze dotrze do właściciela sklepu, w którym vallejo są po 12 PLN, jak gdyby wciąz było to jedyne miejsce gdzie można je w polsce dostać?
Rafal napisał(a):
Nikt nie mówił, że opcja 1 jest łatwa. Ja bym wybrał 1-kę. I tak na zdrowy rozum - skąd firma M. ma wiedzieć że skopała model, jak nikt jej o tym nie powiedział ?
Tym optymistycznym akcentem kończę.
Rafa ?
Rafal napisał(a):Kamil Feliks Sztarbała napisał(a):myślisz, ze dotrze do właściciela sklepu, w którym vallejo są po 12 PLN, jak gdyby wciąz było to jedyne miejsce gdzie można je w polsce dostać?
Znam taki przypadek - ta sama firma. Model na którym wieszano psy również. Sławna P-11c. Zastrzały podskrzydłowe. W pierwszych seriach wyprasek były za krótkie. Poprawiono to. Było także za mało wizjerów na blaszce P-E. Zgłosiłem to do ówczesnego pracownika Mirage i zdaje się, że też poprawiono.
Kurcze... a już miałem nie pisać w tym wątku o nie możności...
Czarny napisał(a):izy P. 11c jest markowo produktem M czy kupili od kogoś wypraski?
Powrót do Lotnictwo - in-boxy, nowości, opinie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości