Racja, lepszym byłby chyba tylko ten motocykl w garażu.Kazik napisał(a):Genialny materiał referencyjny.
erykko napisał(a):Jako, że sprzęt do zdjęciowania już jest to poniżej przedstawiam wygląd silnika (jakby ktoś chciał zobaczyć jakość wykonania), jest na razie czysty, bez podkładu.
PiQ napisał(a):erykko napisał(a):Jako, że sprzęt do zdjęciowania już jest to poniżej przedstawiam wygląd silnika (jakby ktoś chciał zobaczyć jakość wykonania), jest na razie czysty, bez podkładu.
interesuję się dość mocno motoryzacją i sprawami technicznymi i nie raz widywałem różne silniki inne części i powiem ze po zobaczeniu pierwszego Twojego zdjęcia przez chwilę myślałem że to jest prawdziwy blok - jakość wykonania pierwsza klasa
portalus napisał(a):wycinać części z ramek, nie malować i tylko składać dalej.
wuen napisał(a):... A ja - jak jakiś idiota - szpachluję, poleruję a Ty dopiero teraz piszesz, że powinno się robić inaczej - nieładnie.
Tyle zmarnowanego czasu
portalus napisał(a):Jaja sobie robisz czy naprawdę tak uważasz?
Czyli co, wycinać części z ramek, nie malować i tylko składać dalej.
portalus napisał(a):wuen napisał(a):... A ja - jak jakiś idiota - szpachluję, poleruję a Ty dopiero teraz piszesz, że powinno się robić inaczej - nieładnie.
Tyle zmarnowanego czasu
Można powiedzieć, że ja też bezwiednie dryfuję w nie tym kierunku co powinienem.

pozoryPiQ napisał(a):oj coś mi się wydaje ze teraz Wy sie ze mnie nabijacie........
Powrót do Pojazdy cywilne - warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości