To miałem do dyspozycji

Odnośnie połysku sam mam wątpliwość, na zdjęciach dostępnych w necie można zobaczyć maszyny połyskujące w słońcu, jak i matowe!

dewertus napisał(a):Napisz coś więcej o zestawie - kilka razy przymierzałem się do niego na alledrogo, ale po przekroczeniu akceptowalnego przez ze mnie poziomu sobie odpuszczałem.
Malowanie jakieś znajome - czy to aby nie posiadacz pierwszego zestrzelenia nad Koreą?
pzdr.
Hubert
K.Y.Czart napisał(a): Może poczekaj na zapowiadane na ten rok przez bodaj Special Hobby?
dewertus napisał(a):Ja słyszałem (czytałem) o Revell'u... podobno, gdzieś w 2010 ma być...
Jaho63 napisał(a):Ciekawa maszyna, model też. Te okopcenia troszkę za szybko pryśnięte. Szkoda tylko, że nie FQ-392 "Our Lil Lass"
dewertus napisał(a):Janusz, ten Twój w tym samym locie zaliczył Ła-7 eskorty
Jaho63 napisał(a):Pędzel! Jaaa! Das Gut! Podoba się! Nie Hubert?
dewertus napisał(a):Mnie nie leży tylko ten połysk, ja bym go zrobił matowego, ewentualnie półmatowego - tak sugerują zdjęcia i malowania innych maszyn operujących w tym czasie i miejscu w nocy (B-26, F3D, F4U czy F7F).

donalyah00 napisał(a): Sympatycznie wyglądają też odrapania na kołpakach oraz nosie gondoli radaru. Tutaj jedna uwaga - jeżeli nosek były tak odrapany - dół gondoli powinien również zostać lekko zużyty.

Powrót do Lotnictwo - galeria ukończonych modeli
Użytkownicy przeglądający ten dział: mnak24 i 25 gości