przez draz » poniedziałek, 17 września 2007, 14:23
Moja pamięc bywa zawodna, ale w tym akurat przypadku jestem pewien swego, że nie raz na PWM odbyły się wzmianki o Modelworku, zaproszenia itd. Nie raz o nim dyskutowano, o jego pozytywnych jak i pejoratywnych aspektach.
Chciałbym nadmienić, że Modelwrok ma chyba tylko 1,5 roku, może nieco ponad - jeśli się mylę, poprawcie mnie.
To nie jest nowe forum, które chce do czegoś aspirować, to kontunuacja PWM'u. PWM jakie było, takie było, ale dla mnie było jedyniesłusznym forum. I chyba, gdyby PWM odzyskała dawną sprawność techniczną, to nikt by się nie odwazył napisać na nim że coś jest nachalnie raklamowane.
Krótkie pytanie - skąd pochodzi znaczna część użytkowników MW?
A czytając, że stary PWM konkurencji nie stanowi dla Modelworku, czuję się, jakbym dostal w ryj. I mam ochotę najszczerszą oddać, tak, jak najpiekniej potarfię.
Było tak, że stało PWM i stał Modelwork, nie wiem jak u was, bo często nie zglądałem, ale zaglądałem, ale u nas się o was pisało. I nikt za jakieś chamskie reklamowanie tego nie uważał.
A jezli stara baza PWM zostanie tutaj przenisiona, czy kolega raczy uznać nas za odpowiednio silną konkurencję dla swojego forum? Bo czuję, że tylko pod takim względem kolaga raczy zaakceptować jestestwo forum, o którym tutaj mowa. Bo ja tę konkurencję mam głęboko między pośladami.
Bartosz Obara