Pierwszy temat

Coś nie działa tak jak trzeba ? Czegoś brakuje ? Planowane przerwy w działaniu forum.

Re: Pierwszy temat

Postprzez Malker » poniedziałek, 17 września 2007, 12:43

Obecny :mrgreen:
Malker

Reklama

modele polskich samolotów

Postprzez Modelwork » poniedziałek, 17 września 2007, 13:47

Aleksander napisał(a):* powiem szczerze, że nie wiedziałem o Modelworku, a szkoda, chętnie bym się zarejestrował także u was, chyba, że z powodów proceduralnych nie można być członkiem dwóch modelarskich forów jednocześnie

Ależ zapraszam serdecznie. Nie, żadne "ograniczenia proceduralne" nie istnieją.
http://www.modelwork.pl

;o) :mrgreen: 8-)

Pozdrawiam,
Majek.
Modelwork

Postprzez draz » poniedziałek, 17 września 2007, 14:23

Moja pamięc bywa zawodna, ale w tym akurat przypadku jestem pewien swego, że nie raz na PWM odbyły się wzmianki o Modelworku, zaproszenia itd. Nie raz o nim dyskutowano, o jego pozytywnych jak i pejoratywnych aspektach.

Chciałbym nadmienić, że Modelwrok ma chyba tylko 1,5 roku, może nieco ponad - jeśli się mylę, poprawcie mnie.

To nie jest nowe forum, które chce do czegoś aspirować, to kontunuacja PWM'u. PWM jakie było, takie było, ale dla mnie było jedyniesłusznym forum. I chyba, gdyby PWM odzyskała dawną sprawność techniczną, to nikt by się nie odwazył napisać na nim że coś jest nachalnie raklamowane.

Krótkie pytanie - skąd pochodzi znaczna część użytkowników MW?

A czytając, że stary PWM konkurencji nie stanowi dla Modelworku, czuję się, jakbym dostal w ryj. I mam ochotę najszczerszą oddać, tak, jak najpiekniej potarfię.

Było tak, że stało PWM i stał Modelwork, nie wiem jak u was, bo często nie zglądałem, ale zaglądałem, ale u nas się o was pisało. I nikt za jakieś chamskie reklamowanie tego nie uważał.

A jezli stara baza PWM zostanie tutaj przenisiona, czy kolega raczy uznać nas za odpowiednio silną konkurencję dla swojego forum? Bo czuję, że tylko pod takim względem kolaga raczy zaakceptować jestestwo forum, o którym tutaj mowa. Bo ja tę konkurencję mam głęboko między pośladami.
Bartosz Obara
Obrazek
draz

Ojciec chrzestny

Postprzez Roman Pierzgalski » poniedziałek, 17 września 2007, 14:44

Witam wszystkich i powodzenia życzę bo też i Pepsi i Coke lubię i wcale mi to nie przeszkadza że w jednej lodówce stoją. :D
Roman Pierzgalski

Postprzez Michał Janik » poniedziałek, 17 września 2007, 14:55

draz napisał(a):po całości.

Bartek, chyba nie ma co się tak unosić i zaczynać naszego bytowania od bezsensownych kłótni. Kiedyś przyjęliśmy zasadę, że nie piszemy źle o innych forach i ja bym chciał żeby się tego bezwzględnie trzymać. W tej chwili jak najbardziej nasze stare forum działa słabo, a na nowym jeszcze nic nie ma oprócz wielkich pokładów entuzjazmu (co jest wiele). Nie ma też się co zaperzać, że to Forum jest takie, tamto śmakie: większość z nas i tak pisuje na kilku, albo mamy tam znajomych itd, więc że tak mało dyplomatycznie powiem, psiocząc na inne fora, podsikujemy przypadeczkiem i siebie. Zresztą wielość forów jest zaletą - każdy może wybrać to, które z różnych względów - wizji, ludzi, szaty graficznej ;o) mu odpowiada a poza tym jak jest wielość to i w jakimś sensie dbałość o poziom, żeby użytkownicy sięcałkiem nie rozpierzchli.
Tak więc - mniej werbalnych emocji, ponieważ i tak
FACTA NON VERBA (czyny - nie słowa)(mówią za nas).
Michał Janik

Postprzez draz » poniedziałek, 17 września 2007, 15:01

Ano si, poniosło mnie.
Bartosz Obara
Obrazek
draz

Ojciec chrzestny

Postprzez Radosław Katowicz » poniedziałek, 17 września 2007, 15:05

Witam!
Cieszę się, że udało się wykonać pierwszy krok w kierunku reaktywacji mojej ulubionej witryny modelarskiej. Jak już dowiem się jak można od kogoś pożyczyć/kupić/ukraść trochę wolnego czasu to i ja w końcu postaram się zaprezentować coś swojego.

Kłaniam się i pozdrawiam wszystkich forumowiczów

Radosław Katowicz
Radosław Katowicz

Postprzez michal.s » poniedziałek, 17 września 2007, 15:15

Jak by ktoś miał wątpliwości co do bezpieczeństwa forum to zapraszam http://www.helloweb.pl/technologie/
Strona człowieka od spraw techniczno informatycznych forum :)
Pozdrawiam - Michał Słonczyński
michal.s

Ojciec założyciel

Postprzez Deco » poniedziałek, 17 września 2007, 16:22

Cześć wszystkim!
Zaglądam tu dzisiaj nie dość że szybko to jeszcze te same twarze. Zapowiada się super. Mam nadzieje że uda się coś wykombinować z bazą.
Deco

Postprzez Hanys » poniedziałek, 17 września 2007, 16:27

Patterson napisał(a):Coś sie zaczyna ruszać, kiedy będzie można się zalogować?

to mówiłem ja Patterson (Marcin Sz) :P

będzie można się zalogować jak wrzucą bazę :P :P :P
www.model-klub.pl
Hanys

Postprzez Modelarz » poniedziałek, 17 września 2007, 17:57

Dzień Dobry !

Kawał dobrej roboty !

Nowa Era nastała !

Życzę pomyślności reaktywowanemu Forum i forumowiczom !

Pozdrawiam Marek "Modelarz"

Postprzez c3p0 » poniedziałek, 17 września 2007, 18:15

Ano Bartku poniosło Ciebie troszkę ;)
Dla mła uczestnictwo na forum jest troszkę jak "małżeństwo" ->sztuka kompromisu (umiejetność słuchania, reagowania i wypowiedzi).
Nie zaczynajmy od waśni których i tak nie brakuje nam (przynajmniej mi) w życiu codziennym. Po co się stresować (złość piękności szkodzi o wrzodach nie wspomniawszy).
pozdrawiam
marcin piotrowski

P.S. Czy wiecie coś na temat "internetowego" konkursu Super Modelu. Interesuje mnie czy ktoś z Was coś wysłał. Jeśli tak to co? Może ktoś się pochwali. Ja nie ukrywam - swoich bochomazów się wstydzę tak publicznie pokazywać. Płyta ze zdjęciami będzie załączona free czy też bulić, bulić?
c3p0

Postprzez Nowik » poniedziałek, 17 września 2007, 18:29

No nareszcie! Gratuluje chłopaki dobra robota. ;o)
Nowik

Postprzez Paweł Czarnocki » poniedziałek, 17 września 2007, 18:40

Mogę się zgłosić ? Chciałbym czasem coś tu napisać. Mogę ?
Paweł Czarnocki

Postprzez michal.s » poniedziałek, 17 września 2007, 18:43

Możesz :)
Pozdrawiam - Michał Słonczyński
michal.s

Ojciec założyciel

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Sprawy pwm.org.pl