Kamil Feliks Sztarbała napisał(a):Post na forum poświęconym modelom helikopterów
Rafal napisał(a): O ile oczywiście wysłali propozycje pod wskazany adres.
Botan napisał(a):Mnie brakuje jakiejś żywicznej konwersji do Karasia Hellera. Zrobiłbym sobie bułgarskiego PZL.43.
JAREK M napisał(a):Witam
No tak wystarczy zrobic model 3d potem program i maszyna CNC zrobi nasze formy.
Jakieś 10 lat pracuje na maszynach CNC i zrobienie takiej formy nie jest takie proste łatwe i przyjemne.
Grzegorz2107 napisał(a):Jak oceniasz: Ile godzin zajmuje sprawnemu projektantowi w CAD 3D zaprojektowanie modelu złożonego z ok. 50 części?
dzejo napisał(a):Kusi mnie czasem aby spróbować sił z PZL-11c w 1/72, ot sam projekt, bez formy, ale kalkuluje ze zeszłoby mi co najmniej 200-300h (choć może mniej), a tyle czasu to nie mam, a tę resztę co mam wole poświecić na modelowanie...może na emeryturze
Grzegorz2107 napisał(a):Jeśli masz umiejętności projektowania, to czemu nie zaryzykowac i przedstawic Revellovi gotowy do produkcji projekt za satysfakcjonującą obie strony cenę? Jestem pewnien, że wsparcie merytoryczne miałbys tutaj na forum gratisowo...
dzejo napisał(a):kalkuluje ze zeszłoby mi co najmniej 200-300h (choć może mniej), a tyle czasu to nie mam, a tę resztę co mam wole poświecić na modelowanie...
Grzegorz2107 napisał(a): Jestem pewnien, że wsparcie merytoryczne miałbys tutaj na forum gratisowo...
Powrót do Lotnictwo - in-boxy, nowości, opinie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości