Grzegorz2107 napisał(a):Maciej uzasadnił dlaczego w taki sposób buduje swoją galerię, nie ma powodu, żeby go podejrzewać, że w ten sposób ukrywa tak ważną dla wielu potrzebę łechtania swojej próżności. Nie oceniaj go w taki sposób, bo grama dbałości o jakąś urojoną statystykę odwiedzin, ani przejmowania regułami rynku w chwili przedstawiania modeli, z jego strony ja zupełnie nie widzę. Może to jest błąd zależący od obserwatora? Oprócz kasy i własnego ego można jednak znaleźć u ludzi inne motywatory...
Po prostu to rzeczywiście jest wygodne i ja jako użytkownik tego forum, nie mam nic przeciwko takiemu rozwiązaniu.
Wydaje mi się, czy mnie śledzisz?
Mac Eyka napisał(a):Obawiam się, że jest wręcz przeciwnie, każda osoba oglądająca twój model jest potencjalnym klientem i to powoduje, że masz inne spojrzenie w tym temacie.
Tak, na mojej stronie owszem. Moja strona jest zrobina dla moich klientów, byłych, obecnych i przyszłych. Ale czy chcesz powedzieć, że promuje się nachalnie na forum, linkując galerie, warsztaty i inne takie? Skąd wogóle znasz adres mojego bloga?