Sebastian - ja mogę zezwolic na dwa, trzy, pięć kont, ale już nie skontroluję, czy jedna osoba z pięciu kont zagłosowała na model czy nie.
Co do podstaw prawnych działań adminstracji - wszystkie podstawy prawne takiego działania zostały spełnione.

spiton napisał(a):Wyobrażam sobie bowiem powody posiadania kilku kont, które nie budziłyby obaw natury etycznej.
draz napisał(a):Kolego Rafal, jeśi chcesz już być taki trzymający się regulaminu, to:2. Użytkownik zobowiązuje się do natychmiastowego podporządkowania się decyzji Moderatora lub Administratora.
Administracja w sprawach nie uregulowanych w regulaminie podejmuje decyzje wg swojej najlepszej wiedzy w interesie forum.
draz napisał(a):chorych polskich regulacjach prawnych.
draz napisał(a):Działa tutaj koleżeństwo, a to trochę inne zasady osądzania.
Rafal napisał(a):draz napisał(a):Kolego Rafal, jeśi chcesz już być taki trzymający się regulaminu, to:2. Użytkownik zobowiązuje się do natychmiastowego podporządkowania się decyzji Moderatora lub Administratora.
Tylko te decyzje muszą być czymś podparte.

draz napisał(a):Regulamin nie mówi też, co mogę mówić o twojej matce. Więc jeśli przejadę sie po niej na całej linii, to tak jakby nic się nie stało, bo regulamin tego mi nie zabrania, tak?
Kamil Feliks Sztarbała napisał(a):Otóż nie. Zabrania ci tego zapis III.6.'

shivadog napisał(a):Ten tu to kolejny, po HP który z chęcią bym sobie wyłączył.
Regulamin napisał(a):4. Użytkownik zobowiązany jest do regularnego czytania informacji w "Sprawy PWM'u"

shivadog napisał(a):Decyzja jest ostateczna, więc nie widzę powodu do rozważań i ćwiczeń z retoryki.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości