dewertus napisał(a):2. Samolot jest czynny zawodowo, fruwa sobie nad Dien Bien Phu - w tej opcji zacieki na kadłubie są nieteges, reszta jest
No nie do końca:

dewertus napisał(a):2. Samolot jest czynny zawodowo, fruwa sobie nad Dien Bien Phu - w tej opcji zacieki na kadłubie są nieteges, reszta jest

dewertus napisał(a):Nie przekonują mnie te zacieki na CASAie. Mam wrażenie, że te tu przedstawione to poprosu woda, króa jeszcze nie odparowała po deszczu lub myciu - jakos dziwnie układają się one poniżej lini okien i tylko pod nimi, góra kadłuba i sekcja za skrzydłem jest dziwnie czysta.
dewertus napisał(a):Kuba,
Nie przekonują mnie te zacieki na CASAie. Mam wrażenie, że te tu przedstawione to poprosu woda, króa jeszcze nie odparowała po deszczu lub myciu - jakos dziwnie układają się one poniżej lini okien i tylko pod nimi, góra kadłuba i sekcja za skrzydłem jest dziwnie czysta.

spiton napisał(a): Ciekaw jestem czy "lotnicy" mogliby wnieść coś interesującego do pancerki ? ,-)).subgrafik napisał(a):... podpiłowałbym oponki z przodu po lotniczemu
/dziwne ze chyba nikt tego nie robi i wszystko prawie
- poza DMLowym halftrakiem, zawsze ma opony na kamien/
Powrót do Lotnictwo - warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości