A skoro decyzja zapadła

Wiem, przy moim tempie robót... no, ale co robić?
P.S. Zamoczyłem oszklenie w rozpuszczalniku Gunze, może jeszcze coś z niego będzie. A skoro jest "rezerwa" to może się odważę je pociąć na wersję otwartą?

Jaho63 napisał(a):No wydawało mi się zrozumiałe, skoro wystawiłem jęzor jak spragniony.
A skoro jest "rezerwa" to może się odważę je pociąć na wersję otwartą?

K.Y.Czart napisał(a):Ja poprawiłbym przynajmniej te pokrowce na czarno
Jaho63 napisał(a):o końca daleko, więc z oceną się wstrzymaj
Jaho63 napisał(a):No z tym przodem to sam nie wiem, wolałbym jeszcze bardziej się nie cofać, a tam też trzeba by poprawki robić. Fotele są "bakielitowe" a tapicerka ze skóry, ale brązowej. Zobacz na str. 3, gdzie von Kuba pojechał po mnie za tego "Blaupunkta".
Widać, że jest różnica.
greatgonzo napisał(a):Krzysiek, czy to znaczy, ze udało Ci się rozstrzygnąć dylemat, czy RAFowskie pokrowce na fotele były brązowe, czarne, czy obojga narodów? I czy masz też taką odpowiedź na 'poduchy' celowników? Zupełnie serio pytam. Amerykanckie też mnie interesują.

Jaho63 napisał(a):Przyznaję się bez bicia, że czasem jakiś detal sobie odpuszczam, tu jednak (tapicerka na fotelach) starałem się zrobić +/- to:
Krzyś zwróć uwagę, że jednak "Angole" mieli fantazję na stosowanie różnych skór (zagłówek) w jedym egzemplarzu, choć z drugiej strony, na upartego, można uznać, że i ta kiedyś była czarna.
Powrót do Lotnictwo - warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 14 gości