Daniel iceman Gronowski napisał(a):Jarek wybacz, ale żadnych wentyli już nie mam zamiaru dorabiać. CHCĘ GO SKONCZYĆ

Daniel iceman Gronowski napisał(a):Racja Wojtek. Kurde jakoś mi ten element wyleciał z głowy, choć był moment w czasie budowy żeby coś tam zmienić. Jak dostane takie duże igły to poprawie, bo to chwila roboty. Te plastikowe wloty w modelu rzeczywiście nie bardzo wyszły Rodenowi.
Pozdrawiam

Grzegorz2107 napisał(a):
Zauważyłem niestety dopiero teraz, a nie wiem czy ktoś inny już zwrócił uwagę, że błękit ze spodu kadłuba włazi w Twoim modelu na boki i to trochę psuje mi efekt.
kojot nemo napisał(a):Witam!
Wziąłem pierwszą z brzegu monografię do Dr.I typu Windsock Datafile Special poświęconemu Dr.I i już na pierwszym zdjęciu widać cienki pasek w kolorze spodu na boku kadłuba jak w modelu Daniela.
Ja Danielu uważam , że nie powinieneś nic zmieniać.
Pozdrawiam
Piotrek

Daniel iceman Gronowski napisał(a):No tak, jak człowiek 5 stron strzelał monolog to nikt żadnych zdjęć nie miał, nikt się nie znał. Im bliżej końca to się okazuje, że jeszcze źle pomalowany![]()
Nie mam do nikogo pretensji, żeby nie było, że fochy pokazuje. Może ktoś skorzysta z materiałów tutaj zamieszczonych. Ja się przy tym modelu już dawno wypaliłem. Rudolf wybacz!
Daniel iceman Gronowski napisał(a):No tak, jak człowiek 5 stron strzelał monolog to nikt żadnych zdjęć nie miał, nikt się nie znał.
Daniel iceman Gronowski napisał(a):No tak, jak człowiek 5 stron strzelał monolog to nikt żadnych zdjęć nie miał, nikt się nie znał. Im bliżej końca to się okazuje, że jeszcze źle pomalowany
Powrót do Lotnictwo - warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości