Sherman napisał(a):może jakieś wybuchnięte kółko?
Czy mógłbyś opisać, jak wygląda "wybuchnięte kółko" Shermana?
Moderator: xenomorph
Sherman napisał(a):może jakieś wybuchnięte kółko?

Sherman napisał(a):... będzie to porzucony szrot?
Vis13 napisał(a):Komorę silnika pozostawisz otwartą? Jeżeli tak to pewnie warto wyeksponować silnik, czy jego zdezelowane resztki.
Cichociemny napisał(a):Więc ja napiszę tak. Jakakolwiek kontynuacja propagandy "jedynie słusznego podejścia do modelarstwa" połączona z wyśmiewaniem, obrażaniem czy kpiną z innych modelarzy spotka się ze zdecydowaną reakcją z mojej strony. To jest podforum warsztatowe, więc ogranicz się do relacji z budowy. Nie ma natomiast miejsca tutaj na prostackie udawadnianie wyższości swoich poglądów nad innymi i wywoływanie kolejnych awantur.

ewpiga napisał(a):Sklejacz 2: Dla mnie ?… sklejanie ? kurka, ja tam się bawię. W moim przypadku to najlepsze słowo, bo ja się całe życie bawię. Zbojkotowałam dorastanie, zbieram zadek i przeprowadzam się do Piotrusia Pana do Nibylandii. A dlaczego się w to bawię? Z tych samych powodów, dla których bawiłem się w Czarodzieja z Księżyca jakieś 15 lat temu. Bo mam teraz fajne atrybuty- aparat, model plastikowy i pędzel zamiast różdżki.
ewpiga napisał(a):Ho,ho, kto tu zaglądną!

spiton napisał(a):Piotr czekamy na Twój powrót i dokończenie relacji.
Vis13 napisał(a): odetnij te górne "wypustki" na tylnej płycie kadłuba.
iras67 napisał(a):Piotr- to będzie spalony pojazd? Masz jakiś szkic, zdjęcie, czy pomysł powstaje spontanicznie, w trakcie?
Mikro144 napisał(a):Zajrzałem, bo mnie słowo "Vintage" skusiło. Vintage'a nie znalazłem...

Mikro144 napisał(a):Klej do dekupażu!?
Zaczynam się obawiać, że model będzie wyklejony kiczowatymi główkami aniołków. Oby to nie była prawda...

Powrót do Pojazdy wojskowe - warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości