K.Y.Czart napisał(a):...obawiam się, że brąz na oparciu, to w dużej mierze odbicie koloru siedziska na połyskliwej skórzanej powierzchni oparcia....
Nie wydaje mi się. Raczej jest to przebarwienie spowodowane "kręceniem się" pilota ,-)).
K.Y.Czart napisał(a):...obawiam się, że brąz na oparciu, to w dużej mierze odbicie koloru siedziska na połyskliwej skórzanej powierzchni oparcia....
spiton napisał(a):Nie wydaje mi się. Raczej jest to przebarwienie spowodowane "kręceniem się" pilota ,-)).
spiton napisał(a):Surfejser zawaszuj na ciemno i z głowy <-)). Oczywiście wodna farbka, żeby dało się ja łatwo zetrzeć z szybki.

Jaho63 napisał(a):Krzyś, cięcie nowego oszkelnia, jako stresowe zajęcie, odwlekam jak tylko mogę.
K.Y.Czart napisał(a):Fajne Radyjo wyrzeźbiłeś, z fajnymi gałeczkami
dewertus napisał(a):I nie wiedzieć czemu ustawione fabrycznie na jedyną słuszną rozgłośnię z miasta niegdyś słynącego z pierników
Jaho63 napisał(a):skąd taki niesprawiedliwy wniosek
dewertus napisał(a):toć wyraznie widać na jakiej częstoliwości jest - przypatrz się wskaznikowi po prawej stronie

greatgonzo napisał(a):Te druty w goleniach to wzmocnienie konstrukcyjne? Jeżeli tak, to może lepiej powiększyć jeszcze trochę te otwory i zrobić lagi z igieł zastrzykowych?

Powrót do Lotnictwo - warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości