PrzemoL napisał(a):dosyć oczywistym jest, że największe szanse na klientów widzi w Polsce.
Jostein napisał(a):Mimo ceny przebijającej sufit byłbym zainteresowany.

PrzemoL napisał(a):Dziękuję za merytoryczne odpowiedzi. Za niemerytoryczne - nie dziękuję.
Aktualny stan zainteresowania - 3 osoby 1/48 i 2 osoby 1/72.
Mecenas napisał(a):Ja sam bym się poważnie zastanowił nad zestawem w 48-ce, 10GBP na arkusz kalkomanii formatu A4 robiony na zamówienie wypełniony w 100% znakami do polskich maszyn to wcale nie jest oszałamiająca kwota...
Mecenas napisał(a):Edit: tak sobie jeszcze dumam na temat kosztów. 30zestawów po 10GBP = 300GBP plus 30x7GBP=210 daje razem 510GBP za obydwie skale. Przy dzisiejszym kursie GBP/PLN=4,6825 mamy koszt całkowity 2388za sam wydruk. PP dajmy jeszcze 100zł czyli 2488zł. Nie wierzę, że nie ma dystrybutora/hurtownika, który nie mógłby zainwestować 2,5tys złotych w taki interes.
Grzegorz2107 napisał(a):Czy będziesz miał możliwość obejrzenia projektu zanim zostanie wydrukowany? Wiesz takie konsultacje mogące wychwycić jakiś błąd, który przecież nie jest trudno popełnić. Ma Rowan dostęp do wszelkich potrzebnych materiałów? Potrzebuje czegoś?
Mam kolegę budującego w 1/72, który na 90% będzie zainteresowany, ale nie jest uczestnikiem forum. Już mu posłałem maila.
GrzeM napisał(a):Ja mogę wejść w 1/72.
Co do opinii Kamila - wbrew pozorom nie jest niemerytoryczna. Ja znam całkiem sporo ludzi, którzy by kupili, poza Polską.
iras67 napisał(a):Chętnie kupię w 48 i 72 taki zestaw.Ile malowań przewiduje umieścić w zestawie. Interesowało by mnie gdyby było więcej godeł indywidualnych i drobnych oznaczeń kilku samolotów z jednym zestawem szachownic do danego typu.
Grzegorz2107 napisał(a):Mam kolegę budującego w 1/72, który na 90% będzie zainteresowany, ale nie jest uczestnikiem forum. Już mu posłałem maila.
PrzemoL napisał(a):Ale ja tylko przedstawiłem opinię Rowana, o której nie ma co tu dyskutować. To jego zdanie i tyle.
Powrót do Lotnictwo - in-boxy, nowości, opinie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości