ewpiga napisał(a): Spłycam- ale czyż nie mam racji ?
Miałbyś gdybyś sobie wcześniej nie przeczył, to nie jest wina gawiedzi, że maskujesz sens w retoryce. Kiedyś Twoja forma przekazu była w miarę czytelna, teraz próbujesz udawać kogoś innego jak mniemam... Ja mam to w głębokim poważaniu, ale nie dziw się plebsowi, że nie chce pić z kryształowych kieliszków zwykłej wódy. Tym bardziej, że ten kryszytał to też jest na słowo...
wojtek_fajga napisał(a): Mylisz się Kamilu, jestem ciekawy z kim mam do czynienia. Nie zauważyłem zbyt wiele krytyki w postach merlin_PL. Krytykanctwo zwykłe. Rzeczywiście, pewnie sygnaturka rozjusza...
A co za różnica? Jak napisze, że nazywa się Czesław Kwieteń ze Zbyszyc to coś zmieni?
Problemem jest to, że każdy jest za głupi żeby przestać i ustąpić i nie ma znaczenia nick. Oko za oko, ząb za ząb i właściwie to niestety muszę przyznać, że ostatnio MR lepiej wypada w tej wątpliwej jakości rozgrywce.
Kamil Feliks Sztarbała napisał(a): NIe krytykanctwo, tylko dość rzeczowa krytyka, tyle ze bezsensownie wymierzona nie w tego co trzeba.
Też mam wrażenie, że niektórzy strzelają na oślep byle w jednym kierunku.