Moderator: xenomorph
Bathin napisał(a):Kuba P. napisał(a):Przepraszam Kolego, ale odnoszę wrażenie że nie robiłeś tego zawieszenia.
Ale ja robiłem, ze 3 szt., nic nie jest sztywne i bardzo łatwo ugina się na każdej nierówności.
Druty - przerost formy nad treścią, wcześniej na innym forum już o tym pisano, ale widzę, że kolega Rafał dalej propaguje swój niepotrzebny pomysł racjonalizatorski.
Pzdr
Rayl napisał(a):Super Robota!!!
Jestem nowy na forum więc wypadało by się przedstawić![]()
Jestem Paweł i robię modele.![]()
aktualnie robię model tigera dragona więc chciałem zasięgnąć rady. Mam do mojego tygrysa fototrawy Abera i zastrzeżenie (jedno z wielu)budzą uchwytów na liny holownicze. Czy mógłbyś zamieścić fotę z tymi częściami od Voyagera.

author21 napisał(a):z tylnymi błotnikami coś bedziesz robił jeszcze ? Bo nówka błotniki a zdemolowane osłony na rury wydechowe ? Jakby gdzieś poobijał się i pogniótł to błotniki też by ucierpiały. Na zdjęciach archiwalnych to widać. A w innym przypadku mogą być całe, ale wtedy osłony mniej zdemolowane. Przestrzeliny rozumiem ale te pogiecia ? Błotnik jest dalej wysyniety niz te osłony a nówka jak z fabryki
piotr dmitruk napisał(a):Na zdjęciu błotniki wyglądają na całe, ale jakby nieco inne niż te w blaszkach.
A może dasz je całe, ale w innym odcieniu, świeżo zamontowane?
Powrót do Pojazdy wojskowe - warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości