piotr_5e3 napisał(a):Nie, bo nie zabijali cywilów w zamachach.

Państwa arabskie uniemożliwiały Palestyńczykom absorpcję na swoim terytorium, wykorzystując ich niezadowolenie do wywierania nieustannego nacisku na Izrael. W licznych obozach uchodźców powstawały komórki nielegalnie działających organizacji terrorystycznych, których działalność z czasem uzyskała państwową akceptację i wsparcie ze strony arabskich rządów. Jedną z najważniejszych palestyńskich organizacji terrorystycznych była Organizacja Wyzwolenia Palestyny (OWP). Początkowo koncentrowała ona swoją działalność w Jordanii, jednak od 1968 rozpoczęła zakładanie swoich baz na południowo-zachodnich stokach góry Hermon w południowym Libanie. Rząd libański w pełni akceptował obecność palestyńskich terrorystów i popierał ich międzynarodową działalność terrorystyczną.
(http://pl.wikipedia.org/wiki/Wojna_liba%C5%84ska)
Arnisan napisał(a):Moim zdaniem masz problem z malowaniem metalowych elementów. Widziałem w swoim dość krótkim życiu (22 lata) dużo dobrze pomalowanych metalików, łącznie z nmm i chrom nmm (zresztą sam malowałem dużo mieczy, toporów itp.). Warstwa farby wydaje mi się za gruba przez co zamiast gładkiej powierzchni otrzymujesz chropowatą fakturę. Może z daleka to wygląda w porządku, ale z bliska razi (przynajmniej mnie). Powodzenia w dalszych pracach!
piotr_5e3 napisał(a):A co do pogniecenia, to ten czołg dużo przeszedł. Spadła na niego lawina kamieni
Sherman napisał(a):FACEPALM

piotr_5e3 napisał(a):Rząd libański w pełni akceptował obecność palestyńskich terrorystów i popierał ich międzynarodową działalność terrorystyczną.
To są libańscy terroryści...

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości