ps. moze mnie to zdopinguje do skonczenia mojej i beda trzy sztuki na forum....(viewtopic.php?f=119&t=5183)

zegeye napisał(a):donalyah00 w ksiazce ktora podlinkowales nie ma zadnej informacji o tym samolocie 8-( Mam ja na polce wiec wiem co gadam
zegeye napisał(a):Na wstępie pragnę zaznaczyć że to con za chwilę zobaczycie niestety nie jest zrobione na podstawie planu ani rysunku lecz jest wynikiem moich obserwacji różnych typów samolotów japońskich tamtego okresu.
Wiem że to mnie trochę dyskwalifikuje w tym konkursie, ale głównym celem dla którego wziąłem udział w tej zabawie jest skończenie tego modelu w terminie.
donalyah00 napisał(a):Akurat dla mnie takie "gdybanie" jest najfajniejsze w modelarstwie. Nie sądzę aby było powodem do dyskwalifikacji - nie używasz przecież niemieckich kolorów i radzieckiego wyposażenia kadłuba.

marco2607 napisał(a):Niby nie , ale bardziej ten model pasuje pod projekt grupowy niż konkurs.

Powrót do Lotnictwo - warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości