Chciałbym już zobaczyć efekt końcowy.
Dzięki Tobie w przyszłości z pewnością sięgnę po jakiś cywilny model i spróbuję go "zezłomować" tak, jak Ty to robisz
wuen napisał(a):siara1939 napisał(a):Pomalowalem drzwi zaladunkowe. Teraz ta rysa na boku ma sens.
Którą rysę masz na myśli i czy możesz krótko o "usensowieniu"...

daddycustomizer napisał(a):Najlepsze zniszczenie w modelu jakie chyba kiedykolwiek widziałem.Jeden z samochodowych faworytów tego konkursu jak dla mnie, wielkie urealnienie, przy dobrych zdjęciach na dworze ten pojazd może wyglądać jak pojazd w skali użytkowej.
daddycustomizer napisał(a):Coś we wnętrzu robisz?

Dobre, fajnie pomyślane.siara1939 napisał(a):operuje symbolem soli, niewiele na zdjeciach dalaby moja solniczka, a saszetka z McDonalda nie pozostawia niedomowien, a jest na tyle rozpoznawalna, ze komentowac tez tego etapu nie trzeba slowami.

levee napisał(a):Niesamowity model.
Mam dwa pytanka:
-opony czym zostały potraktowane/podmalowane?
-fragment jakiego napisu widnieje na tych sztukowanych drzwiach?

siara1939 napisał(a):Dlaczego pod zlym katem?
Drabina jest typu A-Frame, rozkladana. U gory znajduje sie rozkladana poleczka, na ktorej sie stawialo farbe.
ROMAN napisał(a):siara1939 napisał(a):Dlaczego pod zlym katem?
Drabina jest typu A-Frame, rozkladana. U gory znajduje sie rozkladana poleczka, na ktorej sie stawialo farbe.
To wiem, chodziło mi o szczeble a nie półke. Szczeble jak widze (deski) wkleiłeś na płask w stosunku do boków drabiny. Pękną. Powinny być jak w linku poniżej. Klepka pionowo do nacisku stopy.
http://www.woodland.vns.pl/galeria.html

Powrót do Pojazdy cywilne - warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości