Jaho63 napisał(a):...Dziękować tylko, że te czasy już tak odległe są i poza masochistami nikt już tego nie tknie.
JGucwa napisał(a):Jaho63 napisał(a):...Dziękować tylko, że te czasy już tak odległe są i poza masochistami nikt już tego nie tknie.
To chyba jestem masohistą: golę się brzytwą, sklejam modele niesklejalne....![]()
Grzegorz2107 napisał(a):Jak chcesz coś retro i tak. żeby dało w kość, to spróbuj vacuformy . Np. LaGG-3 z Dubeny, albo kopię hellerowej Airacobry z jakiejś polskiej firmy, która wyszła w 1985 roku.

RAV napisał(a):[Zrobiłem w życiu wiele wakuform, w tym wymienione wyżej (ŁaGGa nie skończyłem, ale płatowiec zmontowałem) i nie uważam tego za szczególnie traumatyczne przeżycie. ]
Grzegorz2107 napisał(a):...Dyskutuję tylko z przekonaniem Jarka, że lepi nielepialne
JGucwa napisał(a):Grzegorz2107 napisał(a):...Dyskutuję tylko z przekonaniem Jarka, że lepi nielepialne
Pisząc, że kleję modele niesklejalne, miałem na myśli takie twory vintage jak choćby Ił 2M3 z ZTS Plastyk![]()
W tym przypadku przyznasz Grzegorzu, że mam rację?
spiton napisał(a):A może by tak ulepić samolot z g... ,-)).
spiton napisał(a):A może by tak ulepić samolot z g... ,-)).
Rafal napisał(a):Czy ktoś pamięta co było jeszcze w tej serii ?
Powrót do Lotnictwo - galeria ukończonych modeli
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości