Mac Eyka napisał(a):Jarek, to model starej złotówki też zrobiłeś.
JGucwa napisał(a):Złotówka jest niestety dużo młodsza od modelu samolotu - rocznik 1994![]()
![]()
- na vintage się nie nadaje
![]()

fragles napisał(a):...Trzeba było położyć piątkę z rybakiem. To by było vintage dopiero!![]()

Jaho63 napisał(a):Jareczku, mam pytanie. Wiesz, że niespecjalnie mi podchodzi to vintage, ale ok, rozumiem, taki kaprys. Ale powiedz mi czy zrobisz też coś normalnego? Coś w stylu "normaltage"? Nie musi być od razu na poziomie I-16 tomhaizera czy innej machiny produkcji siary czy rollingstonsa po prostu coś zwykłego, coś fajnego, w miarę starannego, czegokolwiek?Może przestanie mnie tak "wq" to vintage?
Wydaje mi się też, że nie jestem jedyny.
Jaho63 napisał(a):Wydaje mi się też, że nie jestem jedyny.

Jaho63 napisał(a):Jareczku, mam pytanie. Wiesz, że niespecjalnie mi podchodzi to vintage, ale ok, rozumiem, taki kaprys. Ale powiedz mi czy zrobisz też coś normalnego? Coś w stylu "normaltage"? Nie musi być od razu na poziomie I-16 tomhaizera czy innej machiny produkcji siary czy rollingstonsa po prostu coś zwykłego, coś fajnego, w miarę starannego, czegokolwiek?Może przestanie mnie tak "wq" to vintage?
Wydaje mi się też, że nie jestem jedyny.

JGucwa napisał(a):Dlatego właśnie prezentuję COŚ INNEGO.
Jaho63 napisał(a):Ale powiedz mi czy zrobisz też coś normalnego?
JGucwa napisał(a):różnią się wykonanem - ale
Powrót do Lotnictwo - galeria ukończonych modeli
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości