Frosty napisał(a):... LT nada się też do Model Master'ów
Przemek - MaXus napisał(a):Po pierwsze skrobak linii podziałowych do samolotów w 1/72 (czyli delikatne/wąskie), które polecacie: Olfa, Trumpeter, RB?
Przemek - MaXus napisał(a):Drugie: żółta farba akrylowa, dobrze kryjąca - głównie na końcówki łopat śmigieł.
Przemek - MaXus napisał(a):Trzecie: mając Surfacera 1000 (mam jeszcze Tamiya Putty Basic), jest sens kupować pozostałe gradacje?
Przemek - MaXus napisał(a):Czwarte: jakie podstawowe pigmenty oraz olejne dla plastyków - na razie wszystko do samolocików. Nie chcę za bardzo brudzić - podstawowe: wash, okopcenia itp.

piotr dmitruk napisał(a):Bare Metal Foil najdelikatniejszy z nich wszystkich, łatwiej pracować w trudnych miejscach.

piotr dmitruk napisał(a):W Rzeszowie leży w gablotce, więc przyjąłem, że może być i w innych.
Przemek - MaXus napisał(a):Czwarte: (...) olejne dla plastyków - .

Dominik napisał(a):Co się tyczy rycia linii podziałowych to niedawno kupiłem COS TAKIEGO i właśnie w M-Zone. W komplecie nie ma uchwytu ale urządzonko bardzo fajne.
Przemek - MaXus napisał(a):A, na koniec dobra (przynajmniej dla mnie ) wiadomość
Powrót do Lotnictwo - warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości