SKYRAIDER napisał(a):....IPMS tylko gdybanie.
Wrzucili by projekt statutu na forum, odpowiedzialni ludzie
dali by trochę porad (bezpłatnych) i nie byłoby tego całego szumu.
Plan pracy Zarządu, zamierzeń i komu ma służyć powołana do życia
organizacja.
Marek
Obawiam się Marku, że jednak nie gdybanie. Od jednej z zadeklarowanych osób dostałem wypowiedź jaka padła na Forum IPMS Polska"
Cyt. " Dobra to niech będzie tak, ostatnio rozmawiałem z O.... na temat harmonogramu spotkania i jest taka opcja, aby wszyscy zdążyli dojechać i jeszcze żeby był czas zająć się konkursem dla tych, co maja robotę.
A teraz konkrety:
Spotkanie odbędzie się w sali konferencyjnej na pierwszym piętrze hali, schodami lub windą z holu przy wejściu.
Teraz propozycja harmonogramu spotkania:
13.30–Początek spotkania, do tej pory wszyscy powinni się wyrobić, bo ta 12 to sądzę, że trochę za wcześnie, oczywiście sala będzie dostępna już wcześniej, więc kto chce przychodzi wcześniej, ale oficjalnie zaczniemy powiedzmy o tej 13.30. Wstęp na salę będą mieli wszyscy zainteresowani i ci zdeklarowani i niezdeklarowani i nawet malkontenci z pwm, (chociaż sądzę, że nie wieli ich przyjdzie porozmawiać twarzą w twarz) to bicie piany, dyskusje o niczym i przekonywanie nieprzekonanych potrwałoby do godz.15.00 potem robimy 15 minut przerwy na papieroska, zażycie walerinu lub innych środków uspokajających.
15.15- zabieramy się za konkrety, pozostają zdeklarowani i ustalają sprawy statutu i rejestracji, mamy czas powiedzmy do 17.00 bo więcej i tak nie da się wysiedzieć, wtedy ci co muszą idą pracować a reszta idzie świętować powstanie IPMS lub zapijać robaka w zależności od nastroju. Jeżeli nie uda się wszystkiego załatwić w sobotę, w niedzielne przedpołudnie dogra się resztę. "
Podkreślenia moje. Ta tak do przemyślenia dla niezdecydowanych i mających złudzenia.