rollingstones napisał(a):A ja to się chyba i zapiszę - uważam że organizacja powinna jako prezesa mieć skutecznego managera z doświadczeniem i sukcesami.

fragles napisał(a):Tylko taka prośba, żeby rozwinięciem skrótu IPMS była jakaś polska nazwa
Jaho63 napisał(a):Zgadzam się. W ogóle zapiszemy w statucie, że funkcję obejmuje automatycznie osoba która ją wymyśli.
Jaho63 napisał(a):Zgadzam się. W ogóle zapiszemy w statucie, że funkcję obejmuje automatycznie osoba która ją wymyśli.fragles napisał(a):Tylko taka prośba, żeby rozwinięciem skrótu IPMS była jakaś polska nazwa
Może
Ideowo Poprawny Modelarski Sabat
hadzi napisał(a):A TERAZ ZRÓBCIE GRUBĄ KRESKĘ POD TĄ DYSKUSJĄ I ZACZNIJCIE WSZYSTKO OD POCZĄTKU - CZYLI PRZEDSTAWIENIA IDEI
hadzi napisał(a):IPMS SILESIA nie miał parcia - w przeciwieństwie od części zadeklarowanych, by wszystko już dopiąć...
Kamil Feliks Sztarbała napisał(a):hadzi napisał(a):A TERAZ ZRÓBCIE GRUBĄ KRESKĘ POD TĄ DYSKUSJĄ I ZACZNIJCIE WSZYSTKO OD POCZĄTKU - CZYLI PRZEDSTAWIENIA IDEI
przepraszam, wolę dopytac niż gdybać.. do kogo ten apel?
Hajnel napisał(a):Na podstawie kilku nie do końca przemyślanych i mało precyzyjnych postów kilku osób,wyrobiliście sobie zdanie w temacie całej idei i ludzi którzy CHCĄ coś zrobić
Kamil Feliks Sztarbała napisał(a):Hajnel napisał(a):Na podstawie kilku nie do końca przemyślanych i mało precyzyjnych postów kilku osób,wyrobiliście sobie zdanie w temacie całej idei i ludzi którzy CHCĄ coś zrobić
heniu, błagam cie.. masz pretensje do ludzi, ze na podstawie niewyraźnego szumu informacyjnego w wykonaniu osób związanych z inicjatywą IPMS PL wyrabiają sobie złe zdanie o tejże? a na podstawie czego mają ją sobie wyrobić, skoro nikt nie raczył jasno zaprezentować mglistych choćby planów. wałkowany jest temat składek i spraw formalno prawnych, bo to są jedyne rzeczy jakie można przeczytać w apelu zachęcającym do przystępowania do IPMS.
wiec to nie jest tak, że ktoś pierdnął, a potem sprawa została rozdmuchana do rangi afery. sęk w tym, że nawet to pierdnięcie oscyluje w rejonach domyslów i plotek.
i nawet jak ty mi napiszesz, żebym się nie martwił, ze wszystko jest i bedzie dobrze, to nie wywrze to na mnie wiekszego wrazenia. I nie dlatego, ze nie mam do ciebie zaufania, ale dlatego, ze zdanie na temat tego, czy IPMS może być 'czymś fajnym' wolał bym sobie wyrobić na podstawie jakiś konkretów, a nie zapewnień. tym bardziej, że nawet nie wiem, jaką legitymacje do składania jakiś oświadczeń czy deklaracji poszczególne osoby wypowiadające się na ten temat mają.
edit: i pewnie jestem przewrażliwiony, ale jak ktoś na 'dzień dobry' kryje się ze wszystkim, robi zamieszanie, i nie potrafi nawet ludziom 'z branży' nic wyklarować, to ani to nie budzi mojego zaufania, ani nie wieszczy sukcesów w promowaniu idei modelarstwa w miejscach, gdzie o czymś takim nikt nic nie słyszał
Hajnel napisał(a):a nie wziąłeś pod uwagę że może nie umie albo nie wie jak to inaczej wyrazić,tylko wali stereotypami i urzędowym sloganem bo tak łatwiej,bo kiedyś się sparzył,bo nie wyszło wszystko tak jak chciał albo ktoś kiedyś go wyśmiał za jego pasję co, nie miałeś tak kiedyś? Jeden się nie przejmuje a drugi asekuracja na 100%
Hajnel napisał(a):a nie wziąłeś pod uwagę że może nie umie albo nie wie jak to inaczej wyrazić
Powrót do Imprezy - relacje - spotkania - muzea
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości