skala72 napisał(a):Patterson napisał(a):Dobrze, że liczba żaluzji się zgadza
No to chyba dobrze? Czy się mylę?
No jak najbardziej.
Moderator: xenomorph
skala72 napisał(a):Patterson napisał(a):Dobrze, że liczba żaluzji się zgadza
No to chyba dobrze? Czy się mylę?

tankmania napisał(a):Patterson napisał(a):Dobrze, że liczba żaluzji się zgadza, bo zaraz wybuchłaby nowa krucjata
Wybuchłaby? Już powinna być kłóda bo jak zaraz Masstab-28i1/3cala wpadnie...
skala72 napisał(a):więc powinieneś wiedzieć jak wygląda kamo na Kubusiu obudzony o 4 rano
Kamil Feliks Sztarbała napisał(a):skala72 napisał(a):więc powinieneś wiedzieć jak wygląda kamo na Kubusiu obudzony o 4 rano
obudzony o czwartej rano wiem tylko tyle, że tego, kto budzi trzeba zabić.
a co do kamuflażu. pomijajac fakt, że wypacykowałem w życiu już 4 kubusie, więc z grubsza pamiętam cechy charakterystyczne schematu malowania, to tym razem nie miałem czasu na poprawki. tym bardziej z drzącym sercem czekam na wynik twoich blisko dwuletnich badań w temacie
skala72 napisał(a):sam popatrz, gdzie są babole
tym bardziej z drzącym sercem czekam na wynik twoich blisko dwuletnich badań w temacie
subgrafik napisał(a):OT w temacie:
Duke Nukem Forever wychodzi podobno w maju
subgrafik napisał(a):a ja podobnie jak miliony graczy i kamil czekam na to cudo ze stajni skali72.

skala72 napisał(a):ale będzie to wiernie odwzorowany model i jedyny model "KUBUSIA" w skali 1/72.
skala72 napisał(a):Nie będę go oceniał i pokazywał błędy czy tez babole
skala72 napisał(a):Te dwa boki różnią się, na jednym - prawym, wygląda jak by były wypiłowane wgłębienia, a na drugim - lewym, widać spawy. Czy to fata mrugana?
skala72 napisał(a):Nie mój cyrk, nie moje małpy.
skala72 napisał(a):ale będzie to wiernie odwzorowany model i jedyny model "KUBUSIA" w skali 1/72.

Mac Eyka napisał(a):Ale twoja konkurencja rynkowa.
skala72 napisał(a):Bez przesady, nie takie znowu cudo, ale będzie to wiernie odwzorowany model i jedyny model "KUBUSIA" w skali 1/72.
Kamil Feliks Sztarbała napisał(a):skala72 napisał(a):ale będzie to wiernie odwzorowany model i jedyny model "KUBUSIA" w skali 1/72.
jedyny? myślisz ze ToRo wycofa z rynku swój produkt bo pojawi się twój? dobre!
Mac Eyka napisał(a):Adamie zniesmaczyłeś mnie swoim atakiem.skala72 napisał(a):Te dwa boki różnią się, na jednym - prawym, wygląda jak by były wypiłowane wgłębienia, a na drugim - lewym, widać spawy. Czy to fata mrugana?
Na zdjęciu wygląda jak by było do wewnątrz, dopiero jak "ostro" się przyjrzałem, to zobaczyłem wypukłość.Mac Eyka napisał(a):Ale twoja konkurencja rynkowa.
Bobrze, że mamy takie czasy i chwała że pojawiła się konkurencja. Bardzo się ucieszyłem.Mac Eyka napisał(a):Skąd ten samozachwyt.
Powrót do Pojazdy wojskowe - in-boxy, nowości, opinie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości