Drogi Wacusiu, Drogi Sewerynie, Drodzy Koledzy,
Jeśli chcecie widzieć ukończone modele na bardzo wysokim poziomie, siądźcie, weźcie te modele w ręce i je po prostu zróbcie.
Seweryn, pytałeś mnie kiedyś o jakiegoś 109 G czy K Hasegawy. Czy skończyłeś ten model?
Wacuś, gdzie możemy pogadać o Twoich modelach? Tego rozpoczętego Flaka 38, którego od Ciebie odkupiłem początkowo na części - zmyłem, rozebrałem, zmontowałem i dociągam do końca robiąc fajną hybrydę. Musisz go koniecznie zobaczyć, myślę że będzie Ci się podobał. Ale to jak złoże do końca czyli niedługo

Jarek, jak tam Twój Junkers 88 G? Kiedyś o nim pisaliśmy, miałeś plan na konkretną maszynę, G-7 zdaje się. Jak tam Junkers? Mam jednego G-6 rozpoczętego i chętnie o nim pogadam, podzielę się wrażeniami.
Piotrek, pozdrawiam, moderatorka to ciężka robota. Proszę zwróć uwagę na mój temat pod kątem może nieco innym i jeśli mogę Cię prosić - rozdzielmy dwie dyskusje, mi zależy na tej o Heinklu 111.
Dziękuję Wam za zainteresowanie, ale najwięcej mi pomożecie jak umożliwicie dalszą merytoryczną rozmowę o tym modelu. Nawet jeśli nie mój gotowy model tu zobaczycie, to może ktoś inny szukając trafi i znajdzie odpowiedzi. Szczęście, że jeszcze w tematach innych, gdzie staram się coś pomóc nie widzę komentarzy odnośnie kończenia modeli ale kto wie co będzie dalej.
Od patologicznego zaczynacza, bez nadziei na zrozumienie ale i bez cienia złośliwości,
Z pozdrowieniami.
K.