Troszkę tą skórkę zeszlifowałem. :
Za jakiś czas będzie galeria. Model już skończony.
Fred-k2 napisał(a):A może by tak jeszcze? Siknij jeszcze trochę bezbarwnym żebyś nie doszedł do podkładu i zeszlifuj żeby było gładko, potem polerka i powinno być git Moim zdaniem jest warto, model będzie o wiele lepiej się prezentował.
Kazik napisał(a):Co to był za sprey?

Kazik napisał(a):Te lakiery to samochodowe jakieś rozumiem?Grubo fukałeś, warstwy były z przerwami na przeschnięcie czy nie? Taka skórka była już po bazie czy dopiero po bezbarwnym?
zmorka napisał(a):pytaj a wszyscy Ci zawsze odpowiedzą
zmorka napisał(a):Nim kupisz to swoje wymarzone aero to napisz co znalazłeś, może ktoś Ci coś tutaj na jego temat powie.
zmorka napisał(a):Hmmm, co do tego "na początek może być" to też się nie zgodzę , bo źle wydane pieniądze to podwójna strata, ja wychodzę z założenia , że "ludzie biedni powinni kupować drogie rzeczy" i teraz staram się tak robić, też wcześniej kupiłem aero " na początek" i co ? cenzura bladaLeży sobie w pudełeczku, bo efekt z niego marniutki i kupiłem kolejny lepszy, a lakierowanie nim to czysta przyjemność jak dla mnie.
Kazik napisał(a):Panowie,
pseudo Iwatami za 70zł z allegro też można niezłe cuda wyprawiać.
Fred-k2 napisał(a):Nie żebym wyprawiał cuda, ale właśnie ja takim aerografem śmigam
Fred-k2 napisał(a): Z aero powinieneś być zadowolony.
warjat napisał(a):obym tylko nie połamał iglicy, ani nie zerwał gwintu.
Fred-k2 napisał(a):A co Ty go zamierzasz trzymać przez blycki i czyścić ajzolem?
Powrót do Pojazdy cywilne - warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości