A krytykować każdy może, takie prawo forum internetowego
Speedking napisał(a):Najczęściej jest po prostu tak, że jak jest GNIOT to zwykle ci co "czepiają" się dobrych modeli wolą się nie odzywać. Tak mi się przynajmniej zdaje.
A krytykować każdy może, takie prawo forum internetowego
Jaho63 napisał(a):Mecenas-K, ale w sytuacji jaka tutaj ma miejsce, czyli świetne efekty malarskie + nikła ich prezentacja w galerii (tak naprawdę jedynie na dwóch ostatnich zdjęciach wstawionych później, widać to co mi się tak podobało) zwrócenie na to uwagi nie jest żadnym czepialstwem ani próbą brylowania. To bardziej Ty tutaj wpadłeś jak szeryf poskromić niesforne pacholstwo!!! Poczułem się dotknięty, bo faktycznie nie umiem takich efektów malarskich jak Icek 2 spreparować, ale nie Ty będziesz ustanawiał kto może się wypowiadać w kwestii gustu! A już na spokojniej, czasem warto chwilę się zastanowić przed krytykanctwem innych.
Uwaga jest nonsensowna. Gdyby tak było to np krytyk sztuki musiałby malować jak Michał Anioł albo Picasso, a krytyk teatralny musiałby być wybitnym aktorem itp itd. Opinię o modelu, który został po to właśnie wystawiony może wyrazić każdy, ale opiniowanie opinujących chyba jest niestosowne i mam nadzieję, że administracja zwróci uwagę na takie zachowania.Krytykują a nie mają pojęcia ani umiejetności...
Pik troszkę z premedytacją zrobiłem model styrany. Taki czysty jest trochę nudny. Pozatym zwróć uwage, że na Twoich zdjęciach samolot ma czerwony kołpak, a u mnie biały, więc Twoje jak i moje zdjęcia zostały zrobione w innym okresie

pik napisał(a):Uwaga jest nonsensowna. Gdyby tak było to np krytyk sztuki musiałby malować jak Michał Anioł albo Picasso, a krytyk teatralny musiałby być wybitnym aktorem itp itd. Opinię o modelu, który został po to właśnie wystawiony może wyrazić każdy, ale opiniowanie opinujących chyba jest niestosowne i mam nadzieję, że administracja zwróci uwagę na takie zachowania.Krytykują a nie mają pojęcia ani umiejetności...
Daniel iceman Gronowski napisał(a):
Darek Trzeciak napisał(a):Pocieszam się, że i ja kiedyś taki poziom malarski osiągne.

Mariusz Jarzyna ze Szczecina napisał(a):Myślę, że ta maszyna właśnie tak wyglądała, została wypucowana do zdjęcia.

Powrót do Lotnictwo - galeria ukończonych modeli
Użytkownicy przeglądający ten dział: mnak24 i 26 gości