rollingstones napisał(a):powiedzcie mi - ludzie naprawdę spinają sie tak na te medale. niesamowite
Zdaje się, że nie specjalnie chciałeś zrozumieć co napisałem.Ozi 35 napisał(a):wiem oco chodzi to najwieksza zmora wszystkich imprez modelarskich wystawianie modeli na jakies tam wymyslone nazwisko a najgorsze kiedy senior wystawia swoja prace na juniora zeby miec tylko medalik wiem cos otym bo na zawodach które ja organizuje walcze z tym odlat
imek46 napisał(a):Rolli jak diorama Afganistan jest twoja to chylę czoła.
Kamil Feliks Sztarbała napisał(a):erni, to jest pomysł. ale w lecie, zeby móc skorzystac z grilla, który był w miejscu spotkania, i żeby instalacje nie zamarazały

Hobby napisał(a):zawsze mówię, że na konkursach jak się chce być zauważonym trzeba robić modele pod konkurs, a nie to co się nam podoba.

Oczywiście nie jestem, aż tak pragmatyczny. Idealne rozwiązanie, aby wybrać model spełniający te dwa warunki (nie wyobrażam sobie robienie modelu na siłę). Chciałem tylko napisać, że jak chcemy zwiększyć medalowe szanse to otwierając szafę z naszymi zapasami musimy wybrać to co zwiększy mu szanse, przecież wszystko w szafie się nam podobaRadecki napisał(a):Hobby napisał(a):zawsze mówię, że na konkursach jak się chce być zauważonym trzeba robić modele pod konkurs, a nie to co się nam podoba.
To celne spostrzeżenie dotyczy chyba tylko konkursów krajowych...
rollingstones napisał(a):Jedyna rzecz która wyrażnie mnie zjeżyła to brak nagrody dla Radzia Pitucha za Tygrysa zimowego. Genialna praca nie została zauważona.
Powrót do Imprezy - relacje - spotkania - muzea
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości