Pasażery nie moja bajka... Ale bardzo przyjemnie się go ogląda. Taki właśnie powinien być "pasażer": czysty, ładny...jak spod myjki!:)
Dołączam się do przedmówców z gratulacjami:)
dewertus napisał(a):Prima sort! Może jakiś fotorelację z budowy by kolega dodał?
lejgo_inc napisał(a):Na moje oko szarość skrzydeł mogłaby być o kilka kropli białego jaśniejsza.
Łukasz Kędzierski napisał(a):Na zdjeciach jest troche ciemniej niz w rzeczywistosci, ale tak naprawde nie mam pojecia jaki ten szary ma byc. Jest moze jakis FS do tego? Zadna instrukcja nie podaje nic poza stwierdzeniem ze ma byc szary.
Grzegorz2107 napisał(a):Co proponuje Hasegawa? Żadnego numeru farbki, żadnej konkretnej, poza określeniem szary?
Łukasz Kędzierski napisał(a):Grzegorz2107 napisał(a):Co proponuje Hasegawa? Żadnego numeru farbki, żadnej konkretnej, poza określeniem szary?
Podaja FS16440 (Gunze 315). Malowalem Humbrolem 129, ktory niby jest odpowiednikiem tego FS.
Seba_The_Eye napisał(a):Pasażery nie moja bajka... Ale bardzo przyjemnie się go ogląda. Taki właśnie powinien być "pasażer": czysty, ładny...jak spod myjki!:)
Dołączam się do przedmówców z gratulacjami:)
Bond napisał(a):Z tą czystością to troszkę na wyrost - tzn wiem , że "pasażer" to nie pancerka,ale też coś tam jest brudnego, w końcu pasów startowych nie myją Ajax-em:

Powrót do Lotnictwo - galeria ukończonych modeli
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości