Tak wygląda oryginał:

Z góry dziękuję za pomoc, pozdrawiam, Maciej.

MrFlayerX napisał(a):Patrzyłem pracę rolingstona, ale z nich się nie dowiedziałem jak zrobić roślinność, tylko jak ona wygląda.
Interesują mnie lasy takie jak w Wietnamie, drzewa głównie liściaste choć iglaste też mogą być, krzewy i krzaki no i oczywiście trawa.
Jak już jesteśmy w temacie roślin i innych chwastów, to mam pytanie: - Jak zrobić fajnie podeptane krzaki czy drzewa pmieszane z błotem.
Głównie stawiam na samoróbki ( miło by było jak by samoróbka była tańsza od kupnego, no ale jeśli kupne by było tańsze no to wiadomo budżet ograniczony ), ( swoją drogą cukier po 6 zł i paliwo po 5,50zł z litra to przegięcie).
Z góry dziękuję Maciek.
bardzo przydatny link. Dzięki dla Ciebie Slash bo nigdy bym tego nie znalazł, i również dla Autora (dzięki Artur).Bardzo fajna metoda.Slash napisał(a):Może to nie wietnamskie drzewa wymieszane z błockiem, ale uważam, że materiał dość pomocny
http://modelarstwo.koszalin.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=68&Itemid=29
MrFlayerX napisał(a):rolingsona
MrFlayerX napisał(a):rolingtona
rollingstones napisał(a):rollingstonsa
rollingstones napisał(a):rolingstonsa
Powrót do Modelarstwo redukcyjne - dyskusje
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości