SKYRAIDER napisał(a):FINITO
SKYRAIDER napisał(a):Oczywiście, tak jak napisałem, ja skończyłem ten temat definitywnie.
Inowrocławskie Stowarzyszenie Modelarzy RedukcyjnychSKYRAIDER napisał(a):HERKULES PISZE SIĘ PRZEZ C "HER5CULES" .
Inowrocławskie Stowarzyszenie Modelarzy RedukcyjnychSKYRAIDER napisał(a):Jeżeli tak uważacie, to jesteście w wielkim błędzie,
MP rozgrywane w Toruniu, Inowrocław, impreza regionalna, ogólnopolska
super, dużo modeli, spotkanie modelarzy, czego mamy Wam zazdrościć ???????????
Jesteście nienormalni pisząc w ten sposób.
.
crustian napisał(a):To, że impreza w Toruniu podupadła to nie wina ISMRu tylko Herkulesa, Sopol masz rację.Ale czy naprawdę o to idzie w tej dziwnej kłótni??Jeśli tak jestem zasmucony. Muszę jednak Sopol Cię postawić do tablicy w związku z opisem miasta Inowrocław
. To nie jest miasteczko tylko miasto. Pierwsze wzmianki są z 1185roku.Prawa miejskie Inowrocław uzyskał ok. 1238. Na przestrzeni dziejów było stolicą województwa Inowrocławskiego, później Kujaw. A na dziś Kujaw zachodnich - się tak mówi. Kto nie wierzy niech wejdzie do sali królewskiej (sejmowej) na zamku w Warszawie i sam zobaczy herb.
rollingstones napisał(a):Panowie - proszę Was....
Od dłuższego czasu rozmowa Wasza nie wnosi nic konstruktywnego do tematu V INOWROCŁAWSKI KONKURS MODELARSKI.
Liczę w szczególności na organizatorów tej imprezy, że zaniechają kontynuacji tej dysputy.
Uczestnicy spotkania w Inowrocławiu chwalą organizację i Impreza zapisana została w pamięci jako udana. I to wystarczy.
Trzymam kciuki aby konkurs VI osiągnął status uznania i ilości modelarskiej braci jak Bytom.
Mam nadzieję że i mnie uda się przyjechać.
Z góry dziękuję

Ozi 35 napisał(a):moge wypowiedziec sie tylko na temat mojej ekipy której miałem przyjemnosc przewodniczyc
Powrót do Imprezy - relacje - spotkania - muzea
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot] i 10 gości