Powodzenia!

Daniel iceman Gronowski napisał(a):jak psikniesz punktowo po drugiej kokardzie, to od razu zaliczysz delikatne przebarwienia rondelków

cina napisał(a):Niestety nie udało mi się znaleźć dokumentacji konkretnego egzemplarza (PK-E BS410), dlatego też mam prośbę do Was - jeżeli możecie mi wskazać źródła dokumentujące ten egzemplarz lub nimi dysponujecie i możecie mi je przekazać (opublikować w wątku) to będzie to dla mnie bardzo pomocne.
spiton napisał(a):Będzie to piękny spit !!
Jaho63 napisał(a):Samolot jest ładnie opracowany w 13-tym zeszycie Polskich Skrzydeł Stratusa...
Jaho63 napisał(a):Po tym sztukowanym oklejeniu miałem wątpliwości co do efektu...
cina napisał(a):z Gabreskim wysiadającym z kokpitu
Jaho63 napisał(a):W ogóle polecam, bardzo dobra pozycja, pięknie opracowana przez pana Matusiaka

Jacek Bzunek napisał(a):Świetny model i wielkie podziękowania za napisanie kilku zdań o wykańczaniu.
greatgonzo napisał(a):O ile prawidłowo odczytuję niewielkie zdjęcie to masz metaliczne odpryski na drewnianej łopacie śmigła.
Powrót do Lotnictwo - warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 25 gości