Macio4ever napisał(a):Wygląda to wszystko bardzo ładnie i czysto. Co do zdjęć to cześć masz poruszonych, jesli nie używasz statywu to połóż na czymś aparat i nie oddychajjak robi zdjęcie. Czerwony jest trudny do fotografowania, mi nie wychodzi więc raczej nic nie doradzę.
Co do modelu to sugerowałbym lekki łosz na ramę, spawy, śruby, zębatkę, łańcuch. Jesteś już na finiszu więc zapraszamy do zrobienia Cubusia
greatgonzo napisał(a):Zluzowałbym odrobinę łańcuch, o ile nie chcesz wymieniać napędu po dwustu kilometrach ;).
zmorka napisał(a):Jak patrzę co wyprawiacie z tymi Hondzinkami to wolę się za to nie brać, nie mam takiego doświadczenia.
wuen napisał(a):Nie daj się skusić... Najpierw wciągną Cię do projektu z modelem PZP, a potem namówią na zmiany i nawet się nie spostrzeżesz jak będziesz robić dziesiątki poprawek, doróbek...
Rób tę Yamahę bo wygląda bardzo bardzo i warto skończyć aby cieszyć oko jej widokiem.
Macio4ever napisał(a):Postanowiłem zrobić coś prostszego i relaksującego po walce z NSX-em. Na warsztat trafia tym razem motorek - Honda Super Cub od Fujimi. Zamierzam zrobić go praktycznie prosto z pudła, bez żadnych zestawów waloryzacyjnych. Może dodam kilka śrubek i jakiś drobiazgów ale skupię się przede wszystkim na dobrej zabawie i wykonaniu bardzo dobrze podstaw (spasowanie, malowanie, wykończenie). Zobaczymy ile da się wycisnąć z tego zestawu.

Powrót do Pojazdy cywilne - warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości