Pierwsze tutaj :

Pozostałe dwa w pierwszym poście.

rollingstones napisał(a):A ja czekam na trzy modelarskie foty - Spiton cieszę się twoją radością z całego serca - oglądam galerię i też mi się gęba śmieje, jednak proszę zrób kilka modelarskich zdjęć. Dopiero zbliżenia będą stanowiły inspirację dla niejednego lotnika.
spiton napisał(a):Dążenie do tego złudzenia jest moim celem jako sklejacza. Nie chodzi mi o odtworzenie jakiejś maszyny, zinwentaryzowanie jej itp. Tylko o wywołanie złudzenia, że "wygląda jak prawdziwy". Oczywiście detal też jest na tej drodze niezbędny i dobre kolory i poprawne proporcje, geometria, czystość wykonania itp..
Takie modele chciałbym robić.
spiton napisał(a):Dlatego apeluje o tolerowanie różnych podejść do modelarstwa ,-))
Jaho63 napisał(a):Oczywiście to tylko jeden z punktów widzenia.
shivadog napisał(a):Pozostaje pytanie, czy będziesz robił tylko mocno eksploatowane egzemplarze, czy tylko takie wyglądają jak prawdziwe?

spiton napisał(a):... I szczerze mówiąc nie przypominam sobie czystego modelu, który by wyglądał jak żywy...
Robert Ostrowski napisał(a):spiton napisał(a):... I szczerze mówiąc nie przypominam sobie czystego modelu, który by wyglądał jak żywy...
np. Krzyśka Tutka:
viewtopic.php?f=13&t=14978
Jaho63 napisał(a):Tylko nie odpuszczaj całkiem "detalingu". Pamiętaj" Michał Anioł - krowie łajno!![]()
Powrót do Lotnictwo - galeria ukończonych modeli
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości