powerpablo napisał(a):Srory chłopaki ale jak się mylę to proszę poprawcie mnie bo tak na prawdę przejrzałem fotki z tego albumu i widzę, że kolega powycinał tylko części z ramek i posklejał bez żadnego malowania.
To jakaś pomyłka.....jakieś lewactwo ogarnęło kolegę.
Życzę więcej cierpliwości i tak jak Kazik powiedział że taki wątek to nie wątek.
Sam starał się by koledzy jak najwięcej zobaczyli z moich wątków warsztatowych wówczas jest szansa że z podpowiedziami użytkowników forum jestem w stanie wzbogacić swój warsztat.
pozdrawiam
Paweł
Oblookaj teraz foty

Szkoda mi wysiłku aby się z tobą kłócić
Dodaję, że nie mam kierunkowskazów (wymyślę coś ;)) a co do malowania to już ustaliłem malowanie a farby będą to będą (szczerze nie wiem naprawdę kiedy, podobno kolega mi pożyczy trochę psiukacza)
Aha i jeszcze kilka update'ów:
Napisy: Porsche, turbo na szybie tylnej, logo VR6 na dokładce i kierownica na tylnej półce (4 ramienna)
Felgi: Mercedesy AMG '18 (chyba wspominałem ale przypomnę) ---> może będzie zmiana na jakieś inne ale to za miesiąc (będę wtedy kupował kolejny model i kolejny Golf ale nie będę się zdradzać ;))
Wnętrze: Flock (na pewno), inna kierownica, pasy (i tu mam problem bo nie wiem jak je wykonać

), być może, że nakleję Geigery z 930 Turbo.
Zewnętrze: Lotkę muszę przykleić i antenkę, naklejki z warsztatu mojego taty

, i tak jak wspomniałem w pierwszym poście (z US'a prawie wszystko zrobione, tylko pomylałem tylne rejestracje bo z tyłu chciałem mieć Stuttgardzką a nie na odwrót

)
W sumie to wszystko, jak mi się cos przypomni to dopiszę
PozdraVWiam