pik napisał(a):zrobienie Mk Vb w kategorii OMC zamiast Mk I, który z pudła jest całkiem niezłą repliką to krok wstecz (obłożony dodatkowym nakładem pracy!)
Problem w tym, że Mk.I nie fruwał w basenie Morza Śródziemnego... Alternatywą dla OMC Mk.Vb był PR.IV (w barwach 431 eskadry), ale szklane bąble na limuzynie całkiem mnie zniechęciły.
BTW, Wiecie może, czy oprócz Italeri robi ktoś jeszcze LF. Mk.V?
Jaho63 napisał(a):Na jakieś info? Bodaj numer tego Hurriego? Tutaj nie mam nic.
Trzeba będzie poszukać w materiałach 274 Dywizjonu... (podobno loty nad granicą bułgarską wykonywał w cywilnym ubraniu).
Cichociemny napisał(a):ale obiektywnie patrząc używasz jednego z najgorszych albumów internetowych jakie widziałem
Jeśli sam jej dokonujesz (a na to wskazuje charakter wypowiedzi) to ocena może być co najwyżej subiektywna...
Nie ma idealnego albumu internetowego, wszystko jest kwestią wyboru parametrów, które dla danej osoby są istotne. Ja sobie bardzo cenię wyjątkową stabilność tego portalu. Problemy jakich doświadczali użytkownicy Fotosika, Photobucketa i temu podobnych mnie nie spotkały. Jedyną wadą jaką dostrzegam jest organicznie maksymalnej rozdzielczości zwracanego zdjęcia do publikacji na forum do 600x600.