P.S.
A czemu nikt mi nie wytknął, że wkleiłem niewłaściwą osłonę km ?

Mariusz Jarzyna ze Szczec napisał(a):Oczywiście, ze pudełkowe odrzucam. Po przeczytaniu książki "Byłem pilotem Aircobry" Jewgienija Mariańskiego mit Gałczenki jakoś prysnął.
Mariusz Jarzyna ze Szczec napisał(a):A czemu nikt mi nie wytknął, że wkleiłem niewłaściwą osłonę km ?
Michał Janik napisał(a):Hej. Jakiś czas temu skończyłem Łagga właśnie w malowaniu pudełkowym
Mariusz Jarzyna ze Szczec napisał(a):Darku jako, że byłeś pierwszy aby się nie dublować mogę wybrać z zestawu malowanie leningradzkie "35" bo jest bez osłony kabiny

Darek Trzeciak napisał(a):Michał Janik napisał(a):Hej. Jakiś czas temu skończyłem Łagga właśnie w malowaniu pudełkowym
Michał pochwal się nim.

sq9ans napisał(a):Nie będę zaczynał nowego wątku bo pytanie poniekąd związane jest z modelem ICM-u.
Czy może ktoś wie jak były malowane skrzydła tego Łagg'a?
Georg01 napisał(a):sq9ans napisał(a):Nie będę zaczynał nowego wątku bo pytanie poniekąd związane jest z modelem ICM-u.
Czy może ktoś wie jak były malowane skrzydła tego Łagg'a?
... Malowanie góry to wróżenie z fusów. ...
Pozdrowienia![]()
GC
sq9ans napisał(a):Jak mniemam to i rozkład plam jak i biały kolor na skaptowaniu silnika jest również domysłem?

Georg01 napisał(a):sq9ans napisał(a):Jak mniemam to i rozkład plam jak i biały kolor na skaptowaniu silnika jest również domysłem?
Rozkład plam na leningradzkich Łaggach-3 był bardzo charakterystyczny i podobny. Na stronie Tessitoriego jest to pokazane. Istnieje zdjęcie "białej 35" z tego pułku
Powrót do Lotnictwo - warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości