Miejsce piękne choć z lekka wygwizdów, ze znajomymi się trochę pobłąkaliśmy po polnych drogach zanim dotarliśmy na miejsce (to miał być genialny skrót...), niemniej sporo modelarzy dotarło, w dodatku z modelami na wysokim poziomie, więc jakieś tam przeszkody terenowe nie są w stanie ich zatrzymać, duch w narodzie nie słabnie.
Na dla mnie na plusy zasługiwał pokaz modeli RC, zawsze to jakiś ciekawy przerywnik i urozmaicenie, pamiątkowe wyróżnienia no i statuetki za nagrody specjalne, szczególnie manetka i pociski.
Z minusów to tak jak już wspomniano że można by wyczytać która klasa jest aktualnie nagradzana, a już w ogóle cudownie by było kto za jaki model, ale to już by wydłużyło mocno czas przeznaczony na wręczanie nagród...
Gratulacje wszystkim nagrodzonym którym osobiście nie pogratulowałem.
PS. Żeby nie było za skromnie to pochwalę się moją zdobyczą:

Szczególnie chciałbym podziękować modelarzom z Inowrocławia za uhonorowanie specjalną nagrodą mojego Sabre'a, szczególnie że samoloty to zupełnie nie mój główny temat zainteresowań.
Wyróżnienia 'zwykłe' dostały: Stryker z listwami, Krug, 'Stan Wojenny', Mi-2 w 1:72, no i Sabre.
PS.2 Można dostać listę wyników końcowych, chętnie bym poznał jakie modele zostały wyróżnione.