Robert Ostrowski napisał(a):Gumowe uszczelki mają zdaje się wszystkie Iwaty więc dlaczego w tym modelu miało by być inaczej?
W wiekszosci modeli raczej odwrotnie. Zgaduje, ze akurat w tym przyczyna jest oszczednosc.
Macio4ever napisał(a):Nie Robert, od kilku już lat Iwata stosuje teflonowe uszczelki, natomiast przy NEO nic o tym nie piszą...
W katalogu czesci zamiennych jest napisane.
kugelblitz napisał(a):Ja w 2 pIwatach których używałem nie miałem problemów z uszczelkami a nie wydaje mi się iżby były teflonowe. A lałem różne specyfiki: white spirit, terpentynę, rozpuszczalniki i zmywacz Wamodu
Zawsze sie znajda tacy, ktorzy beda mieli problemy. Dlugo nie trzeba szukac - wystarczy zajrzec do Hyde-Parku.
Panowie, no nie chce mi sie szukac katalogow czesci zamiennych roznych Iwat i porownywac numery czesci. Ale przeciez zainteresowani tym modelem moga to zrobic, dla ustalenia, czy przypadkiem pasowalyby do niego uszczelki, dysza badz iglica z innego modelu. W ostatecznosci mozecie sprobowac Handlarza przymeczyc, by jeden egzemplarz rozebral i sprawdzil - takze dla niego moze sie to okazac wartosciowa informacja.