Kuba P. napisał(a):Święte słowa! Ja mając wolniejszy weekend trzy stare graty podciągnąłem

Jaczek bardzo ładny, smuci mnie to co piszecie bo mam w magazynie przepak Edka i może być kiepsko z montażem.
Na modelu podoba mi się ładne rozmycie plam czarnego na zielonym, powodzenia dalej.
Jak 1 i 9 obok Ła-5/7 to najładniejsze radzieckie myśliwce!

To sobie wyobraź co sie dzieje, skoro ja mam 2 tygodnie wolnego

. Ze składalnością nie jest tak źle, o ile trafisz na proste ramki. Gdyby nie ten felerek, to niemal Tamiya. Jedyny problem to dopasowanie blaszek w chłodnicy. Trzeba trochę pokombinować, bo nie chcą sie mieścić w kadłubie. Ławoczkiny u mnie czekają na swoją kolej. Do Ła-5 FN mam już silnik od Karayi - jest miodny. Dokupię jeszcze Big Eda i poczekam, aż ktoś w Polsce zacznie Akany sprzedawać i wpierjod!
Jaho63 napisał(a):Fajne modeliki robisz po kryjomu

, maszyna Baranowa efektowna, szkoda tylko, że tak mu ostatnimi czasy przetrzepano zwycięstwa. Z 28+24 na 20+9. Tak, mimochodem.
Tylko nie po kryjomu! Toż relacja założona, a że 1,5 roku temu... Z redukcji osiągnięć naszego asa wychodzi, że on tak nie bardzo w komunie się udzielał, ale jako jednostka (choć jest niczym Lewa! Lewa!) był w miarę wiarygodny.