Mecenas...Kolekcjoner... napisał(a):Wspomniałem o modelu bo w watku "Nowości" pojawił się składający Jak 3 i dalej była mowa o braku Jaków...
el Rozito napisał(a):Napisałem "Na luzie". Kuba to jest kolejny mój "koń, który jaki jest każdy widzi", a kiedy zobaczymy absolutnie doskonałego źrebaka z Twojej stajni po raz pierwszy w galerii ? ... Ech, nie wiem , czy sens ma moja wypowiedź w stosunku do kogoś kto zarzuca mi brak umiejętności chociażby poskładania modelu, a sam nie pokazał żadnego gotowego. ... Nie no, nie mogę... Koń jaki jest każdy widzi, ale to Ty musisz przeelokwentnie przytknąć, że się potknął mimo, że dżokej na wstępie informował o kiepskiej kondycji fizycznej zwierzęcia.
Jak powstał "na zamówienie", umówiony zakres prac nie jest heroiczny, a do tematu podszedłem na luzie (inaczej bym w tym przypadku nie dał rady).
Tak więc luuuz Panowie...
Murek napisał(a):Myślę, że to powinno zakończyć niepotrzebną wymianę zdań o tematyce odchodzącej od modelarskiej.
K.Y.Czart napisał(a): Murek napisał(a):Myślę, że to powinno zakończyć niepotrzebną wymianę zdań o tematyce odchodzącej od modelarskiej.
Innymi słowy, po takim wstępie, jakim el Rozito zaczął prezentację galerii, reszcie (znaczy oglądającym) zostaje już tylko wystawianie laurek?
OKi. Proszę bardzo, oto moja: Jaki ładny, luzacko zrobiony samolocik z plastiku.
Czy taka subiektywna opinia mieści się lepiej w tematyce modelarskiej?
Murek napisał(a):Się nie zrozumieliśmy.
Murek napisał(a):Jak autor napisał, że na luzie i ze nie poprawiał pewnych rzeczy (bo może klientowi to co dała fabryka odpowiada) to po co dzielić zapałkę na czworo?
Murek napisał(a):... a odżywa w dziwnym, złośliwym tonie.
Jacek Bzunek napisał(a):Mecenas...Kolekcjoner... napisał(a):Wspomniałem o modelu bo w watku "Nowości" pojawił się składający Jak 3 i dalej była mowa o braku Jaków...
Tylko skala inna.
Powrót do Lotnictwo - galeria ukończonych modeli
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości