Komandor napisał(a):prześliczną kalkę z malowaniem jednej maszyny Hartmanna niemiecki druk-mało znana firma, ale śliczna z pełnymi eksploatacjami
myślałem wymieniać na Hasegawę, ale kiedyś miałem ją w domu i porównałem ze swoja Academy i koreańczycy nie wypadli wg. mnie źle.
Mam teraz na oku Fokę A-5 z Edka, bo dorwałem wreszcie swoje ulubione malowanie Hermana Graffa. Co sadzisz o tym modelu. Na necie same "Ohy" i "Ahy". Bo pokładowce, pokładowcami, ale Foczkę trza mieć ?
Pochwalę sie co nabyłem-Cena potworna, ale Rodzyn jak tralala:
Komandor napisał(a):prześliczną kalkę z malowaniem jednej maszyny Hartmanna niemiecki druk-mało znana firma, ale śliczna z pełnymi eksploatacjami

Timi napisał(a):Maciek Ty znasz wszystkie kalki na świecie??
Komandor napisał(a): Chciałbym zrobić model w skali 1:48 w malowaniu Gerharda Barkhorna. Jaki model wybrać 109-ki ? Czy latał On na Fw-190 którejś z wersji A ?
Komandor napisał(a):Po namyśle, to chyba poczekam na D-9 z Edka, pewnie chłopaki zza Olzy dadzą w nim malowanie Herr Gerharda B.
caughtinthemiddle napisał(a):O ile wiem, na krótkonosych Fokach Barkhorn nie latał. Jego Bf 109 G-6 'Schwarze <<5+ -' jest rozpracowane w zestawie Eagle Cals EC 42.

Komandor napisał(a): Jak oceniasz "Dorę" z Dragona
kupować , czy czekać na Edka ??

Komandor napisał(a):Czym tak właściwie różni się Dragon od Trimastera.
Powrót do Lotnictwo - galeria ukończonych modeli
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości