Czesc,
Kolejny (niewielki) krok naprzod:
Przednie lampy sa jednym z najslabszych elementow tego modelu. Sa odlane z jednego kawalka brazowego plastiku i nie posisdaja czesci przezroczystej

Instrukcja kaze poporostu pomalowac lampe chromem... Jakoze nie jestem fanem maskowania, postanowilem to inaczej rozwiazac: Wywiercilem reflektor i zastapilem go 4 milimetrowa polkula z chromowana folia z tylu. Mysle ze teraz wyglada bardziej przekonujaco

Musze jeszcze wykombinowac cos co bedzie symulowac te male 'diodki'

Mam juz pewne pomysly ale naoewno nie bedzie to latwe bo srednica tych swiatelek to 0.3mm
Otworzylem tez wloty powietrza z przodu. Na poczatku zastanawialem sie nad zostawieniem ich 'prosto z pudla' bo otwarcie ich bedzie wymagalo dorobienia chlodnic ale ostatecznie wycialem otwory i dodalem blaszki. teraz wyglada to o wiele lepiej. P.S. Nie zwracajcie uwagi na szpare od spodu - po dodaniu podlogi powinna zniknac
Przed:

Po:

To narazie tyle. Wlasnie otrzymalem wiadomosc ze moje farby sa juz gotowe i powinienem je dostac we wtorek. Zamowilem 2 opcje; Rosso corsa i rosso scuderia, ale jeszcze nie wiem ktory kolor wybiore. Pokaze wam we wtorek
Pozdrawiam
Emil