rollingstones napisał(a):mocuj - zainspirowałeś mnie -
spiton napisał(a):Dodam jeszcze, że super Ci wyszedł układ jezdny. Bardzo realistycznie wygląda.
spiton napisał(a):I stróżkę szczyny z przeźroczystej żyłki ,-))
ROMAN napisał(a):Generalnie to powiem Ci, że akurat mnie się bardzo podoba co zrobiłeś. Sam bym tak właśnie zrobił. Swietnie, że poddałeś się opini otoczenia nie robiąc z tego "Hallo" a po prostu zrobiłeś wizję. To jak scenariusz autora gdzie akcję szlifują aktorzy. U Ciebie tak to wyszło i wydaje mi się, że bardzo dobra praca wyszła.
Korowiow napisał(a):Jednak kiedy idę gdzieś z kolegami i złośliwa natura odezwie się w najmniej odpowiednim momencie to niezależnie od okoliczności staram się (i jak zaobserwowałem nie tylko ja) stanąć tyłem do obserwatorów.
Grzegorz H. napisał(a):chociaż pierwotne ustawienie wieży, moim zdaniem, było lepsze

Yantom napisał(a): spiton napisał(a):I stróżkę szczyny z przeźroczystej żyłki ,-))
Na efekt z żyłką to nie ma szansy. Zawodnik wygląda bardziej na takiego co zaczyna lub kończy. Za wysoko łapki.

uki761 napisał(a):Od razu widać że chłopina nie ma problemów z prostatą. Piękny, szeroki , zdrowy strumień....

uki761 napisał(a):Od razu widać że chłopina nie ma problemów z prostatą. Piękny, szeroki , zdrowy strumień....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości