Jaho63 napisał(a):Luck, życie nie jest bajką i nie wszyscy mogą być tak rozsądni jak Ty i niektórych te 3mm uwiera.
Jeżeli uważasz, że nie powinni się tym dzielić, ponieważ autor może być słaby psychicznie i ulegnie "presji" (gaszz, dziś nawet jak uniesiesz brew, to może być presja) to faktycznie nie bardzo pasuje to nasze forum do Twoich standardów. Bo my tu walimy sobie bez cackania i z grubej rury teksty typu: "kolego, przesunęła Ci się kalka, może być to poprawił". Faktycznie szczyt chamstwa i natręctwo.
Nie wiem po co ta ironia, skoro temat zakończyłem. Ale to ja podobno mam kłopot z komunikacją
I widzisz Grzegorzu, pkt widzenia zależy od pkt siedzenia. Podam przykład. Samolotów nie kleje od dawna, tylko pojazdy wojskowe, ale jak kleiłem to np zlewałem temat wnętrza- tego co jest w kadłubie. Wielu maluje,wkleja,dorabia przewody,przyciski i inne, a ja to zlewałem. Szukają w sieci zdjęć,informacji,książki żeby wszystko bylo na tip top. Ok, nie neguje tego, ja nie robiłem, bo po co ? Nie widać po sklejeniu kadluba mojej pracy w środku, a nie jarała mnie myśl- ale to tam jest.
Czy jestem modelarzem w ogólnym pojeciu czy nie ? Można się kłócić- ale po co.
Wątku nie prowadze, bo nie widze sensu rozpalania ognia. Nie mam problemów z sobą
Ok, starczy, nie będziemy robić burdelu w nie swoim temacie.
Czekamy za Romanem i jego spitem z nowymi kalkami dzięki jego elastyczności ;)