Składa się może z 20 części, które pasują do siebie tak sobie - no ale i sam henschel był konstrukcją prostą ;-)
Za to jest pamperek
Kupiony na allegro za 12 PLN
No ale lepiej żeby poczatkujacy modelarz taki popsuł niż coś porządnego
Właściwie to wszystko da się tu skrytykować i raczej z wiekszości wad zdaję sobie sprawę, ale że ogladanie tylko pieknych modeli hasagawy czy trumpetera z profesjonalnym wykończeniem moze być frustrujace to i tego potworka umieszczam.
z takich uwag , które moga byc praktyczne:
wypróbowałem kolory vallejo air wg tabeli przelicznikowej producenta aby wykonac klasyczne malowania
rlm 65 70 71
Jak dla mnie to 70-71 ( vallejo 15,21) jest za mało kontrastowe do ogladania w normalnym świetle, więc w przyszłości zastąpię jeden z tych kolorów jaśniejszym.
Z kolei niebieski ( vallejo 08) jest "za niebieski" wiec został pokryty "light blue grey"...który daje chyba bardziej realistyczny efekt ( jesli można w tym przypadku mówić o realiźme)
eksperymentowałem też z "bejcą" army paiter, której używam do cieniowania figurek warhammera itp - jest potencjalnie fajnym "olejem"...
fotki tez takie sobie, ale ledwo czasu na pomalowanie starczyło i trzebabyło lecieć do pracy...;-)